יום שישי, 7 באוקטובר 2011

חטיפי מלאווח


עלי מלאווח קפואים

מילוי:

טפנד / ממרח פלפלים/ פסטו
גבינה מלוחה רכה
חופן שומשום/ קצח

אופן ההכנה:
מפשירים מעט (כ 15 דקות) את עלי המלוואח (הפשרה רבה לא מאפשרת עיצוב החטיף)
מורחים את העיגול בממרח כלשהו. מפזרים גבינה מגוררת, חותכים כמו פיצה ל 8 משולשים
ומגלגלים לצורת קרואסון או מגלגלים לרולדה וחותכים לשבלולים ברוחב 2 ס"מ.
מפזרים מעט קצח/ שומשום (אין צורך למרוח ביצה), ואופים בחום בינוני כ 15 דקות
עד להזהבה קלה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה