יום שבת, 15 באוקטובר 2011

בראוניז


בראוניז ללא שוקולד אך עסיסית ושוקולדיים מאד


מצרכים:

2/3 כס קקאו
2 כוסות סוכר
1 כף תמצית וניל
200 גרם מרגרינה/חמאה
4 ביצים
1/4 1 כוס קמח
1 כפית גדושה אבקת אפייה
1 כוס אגוזים (אני במקרה זה המרתי ל 100 גרם שוקולד צ'יפס רגיל או לבן)


1. לחמם תנור לחום בינוני.
2. להכניס 2/3 כוס אבקת קקאו, 2 כוסות סוכר ו 1 כף תמצית וניל לקערה גדולה ולערבב.
3. להמיס 200 גרם מרגרינה ולצקת אותה ל הקקאו והסוכר. ולערבב.
4. להוסיף 4 ביצים לקערה זו אחר זו בהדרגה תוך כדי בחישה.
5. בקערה אחרת לערבב 1 ורבע כוסות קמח, 1 כפית גדושה אבקת אפייה, 1 כוס אגוזים, ואח"כ להוסיף אל התערובת הראשונה ולבחוש עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
6. לשפוך לתבנית אפיה משומנת ולתנור - כ-45 דקות. (בתנור שלי זה דרש 55 דקות אפייה).

אני פיזרתי למעלה מעט אבקת נוגט (ממש לא חובה).


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה