יום שבת, 15 באוקטובר 2011

פסטה בפירורי לחם


20 גרם חמאה
½ כוס פרורי לחם
5 כפות פטרוזליה קצוצה (אני שמתי מיובשת)
גרידה של מעט לימון
מלח
½ חבילת ספגטי
פרמזן מגורר

3 כפות יין לבן
1 כפית שטוחה שום כתוש



אופן ההכנה:

במחבת מחממים את החמאה יין, שום , מוסיפים את הפטרוזליה , גרידת הלימון , והמלח ומערבבים.

מוסיפים את פרורי הלחם ומיד מכיסים את הספגטי
מערבבים טוב על מנת שפרורי הלחם יעטפו את הספגטי.
מגישים חם וטרי עם פרמזן מגורר על המנה .


מקור: על פי המתכון של דנדי פו עם תוספות קטנות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה