20 גרם חמאה
½ כוס פרורי לחם
5 כפות פטרוזליה קצוצה (אני שמתי מיובשת)
גרידה של מעט לימון
מלח
½ חבילת ספגטי
פרמזן מגורר
3 כפות יין לבן
1 כפית שטוחה שום כתוש
אופן ההכנה:
במחבת מחממים את החמאה יין, שום , מוסיפים את הפטרוזליה , גרידת הלימון , והמלח ומערבבים.
מוסיפים את פרורי הלחם ומיד מכיסים את הספגטי
מערבבים טוב על מנת שפרורי הלחם יעטפו את הספגטי.
מגישים חם וטרי עם פרמזן מגורר על המנה .
מגישים חם וטרי עם פרמזן מגורר על המנה .
מקור: על פי המתכון של דנדי פו עם תוספות קטנות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה