הכנת הבצק:
חלק מהבצק יהיה תחתית וחלק לשטרוייזל
שמים בקערה:200 גרם חמאה רכה ( לא מומסת)
1/4 כוס סוכר
2 כוסות קמח רגיל
חלק מהבצק יהיה תחתית וחלק לשטרוייזל
שמים בקערה:200 גרם חמאה רכה ( לא מומסת)
1/4 כוס סוכר
2 כוסות קמח רגיל
2 טיפות תמצית שקדים
לערבב עם כריות האצבעות לפירורים גסים בגדלים שונים
לערבב עם כריות האצבעות לפירורים גסים בגדלים שונים
להוריד 1/2 כמות לקערה
ל-1/2 שנשאר בקערה מוסיפים חלמון ביצה (את החלבון שומרים בצד)
לשים לבצק רך.
הכנת התפוחים:
5 תפוחי עץ ירוקים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות
שמים בסיר בינוני עם 3 כפות סוכר חום ומעט קינמון
מבשלים כ-20 דקות עד שהתפוחים רכים.
מסננים.
הכמות תספיק ל-2 התבניות
5 תפוחי עץ ירוקים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות
שמים בסיר בינוני עם 3 כפות סוכר חום ומעט קינמון
מבשלים כ-20 דקות עד שהתפוחים רכים.
מסננים.
הכמות תספיק ל-2 התבניות
הכנת הגבינה:
שמים בקערה 150 גרם גבינה לבנה 5%
את החלבון שנשאר מהביצה
כף אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר לבן
קליפת לימון
לערבב לקרם דליל
שמים בקערה 150 גרם גבינה לבנה 5%
את החלבון שנשאר מהביצה
כף אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר לבן
קליפת לימון
לערבב לקרם דליל
הכמות תספיק ל-2 התבניות
הרכבת העוגות:
משמנים כאמור 2 תבניות אינגליש קייק
את הבצק הרך עם החלמון מחלקים ל-2 ומרפדים את תחתיות התבניות
מפזרים מעל לבצק פירורי לחם (על כל בצק כ-2 כפות גדושות)
משמנים כאמור 2 תבניות אינגליש קייק
את הבצק הרך עם החלמון מחלקים ל-2 ומרפדים את תחתיות התבניות
מפזרים מעל לבצק פירורי לחם (על כל בצק כ-2 כפות גדושות)
מחלקים את התפוחים המסוננים ל-2
מפזרים ב-2 התבניות את התפוחים (שכבה אחת)
מעל לתפוחים מפזרים מהשטרוייזל הפירורי 2 כפות לכל תבנית
מניחים גושים מהגבינה על גבי השטרוייזל וקצת מיישרים
מפזרים את יתר השטרוייזל על 2 התבניות מעל לגבינה
מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים 35 דקות
מפזרים ב-2 התבניות את התפוחים (שכבה אחת)
מעל לתפוחים מפזרים מהשטרוייזל הפירורי 2 כפות לכל תבנית
מניחים גושים מהגבינה על גבי השטרוייזל וקצת מיישרים
מפזרים את יתר השטרוייזל על 2 התבניות מעל לגבינה
מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים 35 דקות
מקור: פירגה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה