יום שישי, 21 באוקטובר 2011

עוגת התפוחים של עליזה



מצרכים:
5-6 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות
3 ביצים
1 כוס סוכר (חום או לבן)
3/4 כוס שמן
1 שקית סוכר וניל
חופן (1/2 כוס) צימוקים/חמוציות
1/2 כוס אגוזים קצוצים גס (אפשר גם שקדים)
כפית קינמון
3 כוסות קמח תופח


אופן ההכנה:

מחממים תנור לטמפ` של 160 מעלות.
שמים בקערה גדולה את כל המרכיבים לפי הסדר ומערבבים.
מתקבלת עיסה כבדה וסמיכה.
משמנים תבנית קוגלהוף או שתי תבניות אינגליש קייק ושופכים את העיסה.

זמן האפיה לסיר פלא הוא כשעה, בתבניות אינגליש קייק זמן האפיה מתקצר לכ-45 דק`. יש לשים לב ולנעוץ קיסם בכדי לבדוק אם העוגה מוכנה.


מקור: cooknbake

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה