1 כוס קינואה
3 כפות עלי נענע
2 מלפפונים לא קלופים ללא האמצע הגרעינים
1 בצל סגול חתוך לרצועות
1 עגבניה גדולה
¼ כוס שמ"ז
¼ כטוס מיץ לימון
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
מרתיחים ½ 2 כוסות מים. מוסיפים את הקינואה ומבשלים 10 דקות. שוטפים במים ומססנים עד לייבוש הקינואה.
מעבירים לקערה. מוסיפי נענע חתוכה, מלפפונים בצל ועגבניה.
מוסיפים מיץ לימון, שמן זית ומתבלים במלח ומעט פלפל שחור.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.
המלצת הגשה: מוסיפים לטחינה מוכנה מעט מים והופכים אותה דלילה יותר ושופכים מעל הסלט כרוטב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה