יום חמישי, 10 בנובמבר 2011

תבשיל בקר ושעועית שחורה

 
1 בצל גדול מטוגן
קוביות בקר
2 עגבניות קלופות – קוביות
1 כף רסק גדושה
3 כוסות מים בערך, לכיסוי הבשר
1/2 1 כוסות שעועית אדומה
פלפל שחור


אופן ההכנה:
משרים שעועית אדומה לילה ושופכים את המים (אני הרתחתי אותה כשעה בסיר לחץ במקום להשרות)
מטגנים בצל ואח"כ מוסיפים קוביות בשר וסוגרים מכל הכיוונים.
מעבירים לסיר לחץ יחד עם השעועית.

מוסיפים עגבניות, רסק, פלפל מלח ומים לכיסוי ומבשלים כשעה בסיר לחץ. מורידים מהאש ובודקים תיבול.


מקור: אהובה
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה