
7 עלי סיגר / 12 בלינצ`ס קטנים
המלית:
מעט שמן לטיגון
1 סלסלת פטריות / קופסאת פטריות חתוכות (רחמא ליצלן)
1 בצל חתוך לחצי ולפרוסות דקות
לטגן בצל לצבע זהוב, להוסיף פטריות.
לצנן מעט ולהוסיף 1 שמנת חמוצה (אני השתמשתי ב 9%)
למלא עלי סיגר/ בלינצ`ס. לשים מלית לקפל מעל המלית ובצדדים ולהניח עם התפר למטה.
להניח על נייר אפייה ומשומן, להבריש במעט שמן ולאפות להזהבה קלה (כ 20 דקות) בחום בינוני.
בלינצ`ס:
לכ 12 בלינצ`ס קטנים
1/3 1 כוס חלב חמים
קורט מלח
קצת סוכר
1 ביצה
1+ כוס קמח
קורט אבקת אפיה
לערבב את החומרים ולטגן במחבת טפלון עלים דקים.
למלא.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה