5 ביצים
1/2 1 כוס סוכר
1/2 1 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 כפות שמן
קליפת לימון - מלימון אחד
מיץ מלימון אחד
1 וניל
קרם קפוצ`ינו
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1 כוס חלב
½ כפית נס קפה מומס מעט
2 כפות אייריש קרים
מפרידים את הביצים.
שמים את החלמונים בקערה ומקציפים אותם עם חצי מכמות הסוכר עד שהקצף מבהיר מאוד.
מוסיפים את השמן, קליפת הלימון, מיץ הלימון והווניל וממשיכים בהקצפה.
מקציפים לחוד את החלבונים ומוסיפים אליהם בהדרגה את שארית הסוכר.
מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה.
מוסיפים לחלמונים לסירוגין בתנועות עדינות של קיפול את הקמח ואת החלבונים.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות צלזיוס, במשך 35 דקות.
פורסים את העוגה לשתיים או שלוש שכבות. מרטיבים במעט חלב עם נס קפה ממותק קלות, מורחים שכבת ריבת חלב ועליה קרם. מניחים באותה דרך שכבה שניה ושלישית. מכסים את העוגה בשכבת קרם ומפזרים שוקולד מגורר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה