יום שישי, 30 בדצמבר 2011

עוגת תפוזים




2 תבניות אינגליש קייק גדולות או קוגלהוף

5 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס שמן
1 סוכר וניל

אופן ההכנה:
לערבב יחד ביצים וסוכר
להוסיף את יתרת החומרים.
לאפות בחום 150 מעלות כ 30 דקות.


לבשל סירופ:
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/4 או פחות כוס סוכר


לבשל את הסירופ וכשהעוגה מוכנה לשפוך את הסירופ ולהחזיר לתנור על חום נמוך של 70 מעלות ל 5 דקות.


מקור: נאווה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה