יום שישי, 30 בדצמבר 2011

מאפה במלית בשר



בצק עלים- פילאס מעדנות

מילוי בשר עשיר לבצקים :
2 בצלים קצוצים ומטוגנים עד לשקיפות
מוסיפים לזה חצי ק"ג בשר בקר טחון
ומבשלים יחד תוך כדי ערבוב ופרור כ-5 דקות עד שהבשר מחליף את צבעו

אופן ההכנה:
מטגנים 3-4 כבדים ומגרדים אותם לתערובת הבשר
מוסיפים ביצה קשה מגורדת +ביצה טרייה+ 2 כפות פרורי לחם
ומתבלים במלח ופלפל שחור.


פורסים את הבצק המרודד, שמים בשר ומגלגלים לרולדה.
מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום או קצח.
אופים בחום בינוני  180 מעלות, עד להזהבה.

הערה:
אני הכנתי מהכמות הזאת 2 רולדות באורך של 40 ס"מ כל אחת.
ניתן להכין גם מרבעי מלאווח ממולא בבשר, ביצה למעלה וקצח.

מקור:קיצי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה