יום שישי, 30 בדצמבר 2011

רולדת בשר בבצק עלים עם רוטב פטריות


בצק עלים - 2 מלבנים באורך 35 ס"מ כל אחד


למילוי:
1 בצל גדול קצוץ
½ ק"ג בשר בקר
מלח
פלפל


מלית:
לטגן בצל גדול קצוץ דק עד להזהבה קלה. להוסיף למחבת
1/2 ק"ג בשר וממשיכים לטגן תוך פירור בכף עץ.
מוסיפים מלח, פלפל ואחרי הקירור ניתן להוסיף ביצה קשה חתוכה לקוביות קטנות.


לרדד קלות את העלים.
לשים על אחד העלים, כמחצית מכמות הבשר ולגלגל לרולדה.
וכך גם על העלה השני
להניח על נייר אפיה משומן קלות
למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום.
לאפות ב 200 מעלות עד להשחמה קלה.


לרוטב פטריות:
מטגנים בצל קצוץ דק עם שום כתוש, מוסיפים פטריות טריות או משומרות - פרוסות.
מוסיפים תוך בחישה 3 כפות אבקת מרק פטריות ומתבלים במלח פלפל מוסקט ובהרט מוסיפים מים וקצת יין לבן תוך בחישה מתמדת, מוסיפים 2 כוסות מים עד שמתחיל לבעבע.
אם הרוטב לא סמיך דיו ניתן להוסיף 1-2 כפות קמח.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה