4 ביצים
1 כוס מים
1 כף שמן
8 כפות קמח תפוח אדמה
1/4 כפית מלח
טורפים ביצים עם מים. מוסיפים כף שמן, קמח תפוחי אדמה ומלח. מערבבים עד שמתקבלת עיסה דלילה.
משמנים קלות מחבת גדולה על להבה בינונית, יוצקים ומטגנים. הופכים לצד שני עד שמשחים קלות.
מילוי
3 תפוחי אדמה גדולים (750 גרם )
2 בצלים גדולים מטוגנים
2 כפות שמן
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
מטגנים בצל להשחמה
מבשלים תפוחי אדמה ומועכים.
מוסיפים בצל שמן ומתבלים.
ניתן לשמור במקרר.
לפני ההגשה מושחים בשמן או חמאה ומטגנים או אופים כ 15 דקות בחום בינוני והופכים באמצע.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה