12 שוקי עוף
משמשים מיובשים (כמה שרוצים) שטופים במים רותחים
לרוטב:
2 כפות גדושות דבש
1/4 כוס קטשופ לא חריף
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף אבקת מרק עוף
5 שיני שום כתושו
1 כוס קוקה קולה - (לא דייאט)
אופן הכנה:
רצוי להכין יום לפני האפייה, להשהות במקרר למשך הלילה.
שמים את השוקיים בתבנית חסינת אש ומפזרים סביבם את הפירות היבשים.
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים לתבנית.
אופים בתנור בחום 200 מעלות כשעה וחצי בכיסוי נייר אלומיניום.
כ- 10 דקות לפני סוף האפייה מסירים את נייר הכסף כדי שישחים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה