200 גרם פתי בר שוקולד/רגיל
100 גרם חמאה מומסת
לערבב ולשטח בתבנית 24 על הדפנות ועל הבסיס (ניתן לשמן את התבנית בחמאה על מנת שהפירורים ידבקו ביתר קלות).
מלית:
לערבב בקערה
500 גרם גבינה 5%
1 כוס סוכר
2 שמנת חמוצה
רבע כוס קמח (2 כפות)
3 ביצים
קורט מלח
שקית סוכר וניל
גרידת מ 1 לימון
בעדינות לשפוך את התערובת על הבסיס שבתבנית, ולאפות בתנור שחומם מראש ל-160
בערך שעה, עד שהעוגה מעט רוטטת באמצע.
להניח תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור, בעת האפייה.
קרם:
בזמן שהעוגה בתנור לערבב:
2 שמנת חמוצה +1/4 כוס סוכר
להוציא את העוגה מהתנור ולהניח עם כף בעדינות רבה את תערובת השמנת.
ניתן בשלב זה להשאיר את העוגה לצינון בטמפ` החדר, או להחזיר את העוגה לתנור הכבוי ולצנן שם.
הערה:
1.בתצלום המצורף לא שמתי את קרם השמנת אלא רוטב פירות יער על פי בקשת הקהל. 2.העוגה נאפתה בתבנית 26 ויצאה נמוכה יחסית ועל כן ממליצה על אפיה בתבנית 24.
מקור: יפנית
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה