יום שני, 2 בינואר 2012

לחמא בעג'ין



1/2 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
1. כף סוכר
1/2 כפית מלח
3 כפות שמן זית
מים פושרים בערך כוס וחצי או לפי הצורך

ללוש היטב את הבצק ולהתפיח עד להכפלת הנפח (אפשר לילה במקרר)

הכנת הבשר :

לטגן 2 בצלים עד לשקיפות להוסיף
250 גרם בשר טחון טרי ( השתמשתי באדום אדום של תנובה מעולה )
לפורר את הבשר ממש רק עד שמשנה את הצבע 3-4 דקות לא יותר
2 עגבניות קלופות קצוצות
כף רסק עגבניות
1/4 כוס מים
פפריקה מתוקה וקצת חריפה, מלח פלפל
ולבסוף פטרוזיליה קצוצה

לרדד את הבצק לקרוץ עיגולים בעובי 2-3 מ"מ לשים מהמלית ומעל לשים מעט שמן זית

להניח כחצי שעה בחוץ ולאפות כ1/4 שעה 20 דקות ב 200 מעלות.


מקור:טופיפי ובעלה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה