1/2 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
1. כף סוכר
1/2 כפית מלח
3 כפות שמן זית
מים פושרים בערך כוס וחצי או לפי הצורך
ללוש היטב את הבצק ולהתפיח עד להכפלת הנפח (אפשר לילה במקרר)
הכנת הבשר :
לטגן 2 בצלים עד לשקיפות להוסיף
250 גרם בשר טחון טרי ( השתמשתי באדום אדום של תנובה מעולה )
לפורר את הבשר ממש רק עד שמשנה את הצבע 3-4 דקות לא יותר
2 עגבניות קלופות קצוצות
כף רסק עגבניות
1/4 כוס מים
פפריקה מתוקה וקצת חריפה, מלח פלפל
ולבסוף פטרוזיליה קצוצה
לרדד את הבצק לקרוץ עיגולים בעובי 2-3 מ"מ לשים מהמלית ומעל לשים מעט שמן זית
להניח כחצי שעה בחוץ ולאפות כ1/4 שעה 20 דקות ב 200 מעלות.
מקור:טופיפי ובעלה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה