יום ראשון, 1 בינואר 2012

פרגיות ממולאות בטטה





 10יח` סטייק פרגית
1 בצל קצוץ
1 בטטה חתוכה לקוביות קטנטנות
200 ג` אגוזי מלך שבורים
2 כפות מייפל
3/4 כוס יין אדום
2 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:
מאדים במחבת בצל, מוסיפים בטטות וכשמתרכך מוסיפים אגוזים ומייפל לעוד כמה דקות.
משטחים את סטייק הפרגית ומניחים במרכזו מילוי. מגלגלים וסוגרים בעזרת שני קיסמים.
מסדרים בתבנית בעלת שוליים גבוהים (לא תבנית התנור).
יוצקים יין ושום מעל הכול ואופים בחום בינוני בערך 40-50 דק`.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה