בצק
1 חבילת קמח תופח קטן
1 שמנת חמוצה
200 גרם חמאה
מחלקים ל 3 כדורים
מילוי:
250-300 גרם גבינה בולגרית
1 גבינה לבנה או קוטג` 5%
לערבב את הגבינות ולהוסיף 1 ביצה טרופה ומעט פלפל ומלח לפי הטעם.
מרדדים עלה בגודל . 20X30מורחים 1/3 מהמילוי ומגלגלים.
חותכים ל 10 חלקים ומניחים כל חלק עם הפתח כלפי מעלה.
כך מכינים משלושת כדורי הבצק.
מניחים על נייר אפיה, מורחים למעלה ביצה טרופה ואופים כ 1/2 שעה בחום בינוני.
מקור: עדה גרוסמן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה