יום שני, 2 בינואר 2012

עוף ברוטב עגבניות וירקות




2 בצלים פרוסים דק
ירקות לפי הרצון (גזרים פרוסים, חצילים, קישואים, סלרי וכו`)
רסק עגבניות +מים
עגבניות מרוסקות חצי קופסא
שוקיים
תבלינים :מלח, פלפל, כמון, פפריקה מתוקה, תבלין לסטייק


אופן ההכנה:
מטגנים קלות את הבצל והירקות בקצת שמן, מוסיפים רסק עגבניות או עגבניות מרוסקות, ומים.
מתחילים לבשל, ומוסיפים פנימה את חלקי העוף שטוגנו קלות קודם לכן עד לאטימה.
דואגים שיש מספיק נוזלים לכסות את רוב העוף והירקות.
מבשלים חצי שעה עד ארבעים דקות, עד שהכול מתרכך.
מעולה עם אורז או קוסקוס


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה