החומרים :
8 עוף כרעי עוף ( ז.א. 16 חלקי עוף תחתון )
3 כפות חרדל רגיל
2 ביצים מקושקשות היטב .
2 שיני שום כתושות .
מעט פש"ג , מלח , וכמון .
פירורי לחם .
תרסיס שמן זית .
אופן ההכנה :
לערבב החרדל עם השום ולהוסיף ל בלילת הביצים
להוסיף את התבלינים ולטבול בפירורי לחם .
לסדר בתבנית על נייר אפיה מרוסס בספרי שמן או משומן קלות .
( ל16 חלקים יש צורך בשתי תבניות אפשר לחלק החומרים ל1/2 ולהכין רק 1/2 מהכמות )
לאפות כשעה ורבע על חום 200 מע` להפוך פעם אחת באמצע האפייה .
10 דקות לפני תום האפייה לרסס החלקים האפויים במעט תרסיס שמן זית .
מקור: רננות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה