יום שבת, 14 במאי 2016

עוף בטמפורה




500 גרם חזה עוף

 

טמפורה:

1/2 כוס קמח תופח

1/4 כוס מי סודה/מים קרים

1 ביצה

מלח

פלפל שחור

 

רוטב:

2 כפות סויה

2 כפות רוטב צ'ילי

4 כפות מים

2 כפות מיץ לימון

1 שן שום כתוש

1 כפית קורנפלור/קמח

2 כפות רוטב רימונים

 

לחלק את חזה העוף  לנתחים

מערבבים את חומרי הטמפורה ומכניסים פנימה את קוביות העוף

מערבבים היטב ומטגנים 2 דקות מכל צד  (טיגנתי ב 2 סבבים)

 

מבשלים יחד את חומרי הרוטב במשך 2 דקות.

מכניסים את העוף. מערבבים

ומבשלים מספר דקות ומסירים מהאש.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה