500 גרם חזה עוף
טמפורה:
1/2 כוס קמח תופח
1/4 כוס מי סודה/מים קרים
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
רוטב:
2 כפות סויה
2 כפות רוטב צ'ילי
4 כפות מים
2 כפות מיץ לימון
1 שן שום כתוש
1 כפית קורנפלור/קמח
2 כפות רוטב רימונים
לחלק את חזה העוף לנתחים
מערבבים את חומרי הטמפורה ומכניסים פנימה את קוביות העוף
מערבבים היטב ומטגנים 2 דקות מכל צד
(טיגנתי ב 2 סבבים)
מבשלים יחד את חומרי הרוטב במשך 2 דקות.
מכניסים את העוף. מערבבים
ומבשלים מספר דקות ומסירים מהאש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה