יום שבת, 14 במאי 2016

וופל בלגי


  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב (240 מ"ל)
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • רבע כוס סוכר (50 גרם)
  • 1 וחצי כוסות קמח (210 גרם)
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • רבע כפית מלח
  • תרסיס שמן לשימון

להגשה:

  • חמאה וסירופ מייפל

אופן ההכנה

בקערה טורפים ביצים עם חלב, חמאה מומסת וסוכר ובקערה נפרדת: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, יוצרים גומה בתערובת הקמח ויוצקים לתוכה את הנוזלים.   מערבבים מעט עד לקבלת בצק.
משמנים ומחממים מולטיקיק יוצקים תערובת במצקת וסוגרים את המכשיר.

 אופים כרבע שעה (הופכים באמצע אם צריך). מגישים חם עם סירופ מייפל/ גלידה/פירות

 

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה