פסטות - ספגטי
מספר מנות: 4
מרכיבים
* 1 יחידה בצל
* 2 יחידות עגבנייה, גדולות
* 1 יחידה שמנת מתוקה
* לפי הטעם פלפל שחור
* לפי הטעם מלח
* 1/2 חבילה רסק עגבניות, קטנה
* 1/2 כוס וודקה
* לפי הטעם פסטה
* 1 יחידה תיבולית של קנור, קוביית שום
* 2 יחידות עגבנייה, גדולות
* 1 יחידה שמנת מתוקה
* לפי הטעם פלפל שחור
* לפי הטעם מלח
* 1/2 חבילה רסק עגבניות, קטנה
* 1/2 כוס וודקה
* לפי הטעם פסטה
* 1 יחידה תיבולית של קנור, קוביית שום
הוראות הכנה
1.מטגנים בצל בשמן עד
לקבלת צבע זהוב.
2.מרסקים עגבניות טריות ומוסיפים לבצל המטוגן.
3.מוסיפים את השמנת המתוקה, ואת רסק העגבניות.
4.מערבבים היטב, ומוסיפים את הפלפל והמלח.
5.במקביל מרתיחים את הוודקה בסיר בישול קטן עד לרתיחה, ובסוף מוסיפים לרוטב, מערבבים עד לרתיחה מלאה.
2.מרסקים עגבניות טריות ומוסיפים לבצל המטוגן.
3.מוסיפים את השמנת המתוקה, ואת רסק העגבניות.
4.מערבבים היטב, ומוסיפים את הפלפל והמלח.
5.במקביל מרתיחים את הוודקה בסיר בישול קטן עד לרתיחה, ובסוף מוסיפים לרוטב, מערבבים עד לרתיחה מלאה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה