יום שבת, 14 במאי 2016

ניוקי ברוטב שמנת מרווה




חבילת ניוקי קנוי

המצרכים לרוטב:
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום פרוסות
מעט שמן זית (אפשר גם חמאה במקום)
6 עלי מרווה טריים
1 מיכל שמנת לבישול או שמנת מתוקה (הדיאטה תכריע)
מלח, פלפל לבן טחון או גרוס, 2-3 גרגרי פלפל אנגלי שלמים


אופן ההכנה:
בסיר או מחבת עמוקה מאדים את הבצל בשמן זית. מוסיפים את השום ומאדים עוד דקה. מוסיפים את השמנת, המרווה והתבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד כמה דקות עד שהרוטב מסמיך והטעם של המרווה מורגש (טועמים כדי לדעת).

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה