2 ביצים
1 בצל
גדול קצוץ ומטוגן
צרור
פטרוזיליה
מלח
פלפל
שחור
אבקת עוף
1 כוס
פירורי לחם (להוסיף בהדרגה לפי הצורך עד שתיווצר תערובת למתאימה ליצירת קציצות)
אופן
ההכנה:
מסירים
מהלחם את החלק הקשה ומחלקים את הלחם לקוביות קטנות.
משרים
בהרבה מים לכמה דקות וסוחטים היטב. מפוררים.
מוסיפים
ביצים, בצל, פטרוזיליה. מערבבים.
מתבלים
במלח פלפל ואבקת מרק עוף.
מוסיפים
פירורי לחם לפי הצורך.
יוצרים
קציצות ומטגנים במחבת עם שמן (לא שמן עמוק)
מטגנים
משני הצדדים להזהבה ומגישים חם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה