יום שבת, 21 במאי 2016

מרק אפונה




מטגנים 3 בצלים חתוכים

אחרי שהם קצת זהובים

מכניסים 1/2 1 כוסות אפונה יבשה שהושרתה במים 10 דקות.(כמובן שבזמן ההשריה החלפתי מים לפחות פעמיים)

אח"כ מערבבים קצת.

אח"כ מוסיפים מים שיכסו את האפונה ( 3-4 ס"מ מעל האפונה)

מבשלים לפחות 40 דקות.מוסיפים מים כל הזמן אם צריך.

מתבלים מלח, פלפל שחור ו3 כפות גדושות של מרק בצל.

טוחנים בבלנדר ידני.

טועמים לראות שזה מטובל היטב.

ואוכלים - בתאבון.

 

ניתן להוסיף: תפוח אדמה, 4 עלי סלרי, 2 גזרים, קבנוס מטוגן קלות ופרוס
 
מקור: מירב אביב

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה