מטגנים 3 בצלים חתוכים
אחרי שהם קצת זהובים
מכניסים 1/2 1 כוסות אפונה יבשה
שהושרתה במים 10 דקות.(כמובן שבזמן ההשריה החלפתי מים לפחות פעמיים)
אח"כ מערבבים קצת.
אח"כ מוסיפים מים שיכסו את
האפונה ( 3-4 ס"מ
מעל האפונה)
מבשלים לפחות 40 דקות.מוסיפים
מים כל הזמן אם צריך.
מתבלים מלח, פלפל שחור ו3 כפות
גדושות של מרק בצל.
טוחנים בבלנדר ידני.
טועמים לראות שזה מטובל היטב.
ואוכלים - בתאבון.
ניתן להוסיף: תפוח אדמה, 4 עלי
סלרי, 2 גזרים, קבנוס מטוגן קלות ופרוס
מקור: מירב אביב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה