1
בצל גדול
4 בטטות גדולות
1 תפוח אדמה
2 כפות מחוקות רסק
כף פפריקה
מים
קורט סוכר
2 כפות אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
שמנת
לבישול (לא חובה)/פרווה
אופן ההכנה:
חותכים
את הבטטה, בצל ותפוח אדמה לקוביות ומטגנים מעט בשמן תוך ערבוב. מוסיפים רסק סוכר
ותבלינים
להוסיף רסק, סוכר תבלינים ולכסות
את הירקות במים עד מעל לירקות.
לבשל כ 50 דקות עד שהירקות מתרככים.
לטחון ולהחזיר לסיר.
ניתן
להוסיף שמנת לבישול ולערבב היטב ואפשר לאכול כמו שזה.
מקור:
לפי מתכון של ניקי ב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה