יום שבת, 21 במאי 2016

מרק בטטה קרמי




1 בצל גדול

4 בטטות גדולות

1 תפוח אדמה

 2 כפות מחוקות רסק

כף פפריקה

 מים

קורט סוכר

2 כפות אבקת מרק

 פלפל שחור גרוס

מלח

שמנת לבישול (לא חובה)/פרווה

 

אופן ההכנה:

חותכים את הבטטה, בצל ותפוח אדמה לקוביות ומטגנים מעט בשמן תוך ערבוב. מוסיפים רסק סוכר ותבלינים

 להוסיף רסק, סוכר תבלינים ולכסות את הירקות במים עד מעל לירקות.

לבשל כ 50 דקות עד שהירקות מתרככים.

 לטחון  ולהחזיר לסיר.

ניתן להוסיף שמנת לבישול ולערבב היטב ואפשר לאכול כמו שזה.

 

מקור: לפי מתכון של ניקי ב

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה