האהבה למטבח החלה בילדותי, כשראיתי את סבתותי (ז"ל) אופות ומבשלות. אביא כאן את המתכונים שהצלחתי לדלות ולתרגם מרומנית ממחברותיהן, בעזרת הורי. עוד מקור למתכונים מצויינים הוא אימי, אחותי, חמותי, חברותיי וכמובן ישנם המתכונים המעולים שליקטתי במשך השנים מפורומי האוכל השונים והבלוגים הנפלאים. התודה לכל היוצרים המוכשרים להם אתן קרדיט בסוף כל מתכון. בתאבון לכולנו.
מתכונים נוספים שטרם הספקתי להעביר נמצאים בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/blogs/userblog/ruvinsky
יום שבת, 14 במאי 2016
ממליגה
1 כוס קמח תירס
4 כוסות
מים
1 כפית
מלח
1 כף שמן
בסיר
מרתיחים מים מלח ושמן
מוסיפים
את הקמח בזרימה דקה תוך כדי ערבוב כדי שלא יהיו גושים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה