יום שבת, 14 במאי 2016

נודלס עם ירקות




לבשל לפי ההוראות 200 גרם איטריות נודלס

2 בצלים קצוצים

2 שיני שום פרוסות וקצוצות

2-3 גזרים חתוכים לגפרורים

1/2 כרוב בינוני חתוך לרצועות

1 גמבה אדומה (או פלפל כשלהו)

2 חופני נבטים

2 קישואים קלופים וחתוכים לגפרורים

1 כוס פטריות (ניתן להשמיט ירק שלא אוהבים)

 

תיבול: 8 כפות סויה,  8 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 2 כפות דבש, מלח, פלפל גרוס

(מי שאוהב פיקנטי ניתן להוסיף שבבי צ'ילי)

 
אופן ההכנה:

מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן. מסננים.

בסיר או בווק מחממים מעט שמן ומטגנים בצל מספר דקות, מוסיפים את יתרת הירקות פרט לנבטים.

מקפיצים כ 10 דקות או עד שהירקות מתרככים מעט (כל אחד לפי מידת העשייה שהוא מעדיף).

מוסיפים את הנודלס, הנבטים ומתבלים עם חומרי התיבול שעורבבו יחד.

מבשלים יחד עוד מספר דקות ומסירים מהאש.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה