תבנית בינונית
מצרכים:
10-12 עלי לזניה ללא בישול
בצל גדול קצוץ
4 עגבניות קטנות בשלות
400 גרם תרד
10-12 עלי לזניה ללא בישול
בצל גדול קצוץ
4 עגבניות קטנות בשלות
400 גרם תרד
חופן פטריות קצוצות
500 גרם עגבניות מרוסקות עם בצל (3/4 קופסא)
שמנת לבישול 10%
200 ג` גבינה צהובה עמק מגוררת
2 ביצים טרופות
2 כפות קמח/קורנפלור
קורט סוכר
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
500 גרם עגבניות מרוסקות עם בצל (3/4 קופסא)
שמנת לבישול 10%
200 ג` גבינה צהובה עמק מגוררת
2 ביצים טרופות
2 כפות קמח/קורנפלור
קורט סוכר
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הכנה:
לטגן את הבצל עד שהוא שקוף, להוסיף את הפטריות ולטגן כמה דקות.
לטגן את הבצל עד שהוא שקוף, להוסיף את הפטריות ולטגן כמה דקות.
להרתיח מים ולהוסיף את התרד לחלוט כ 10 דקות,
לסנן, לסחוט ולחתוך גס.
להוסיף את העגבניות לבצל ולפטריות ולטגן כמה דקות,
להוסיף את התרד, העגבניות המרוסקות, סוכר, תבלינים ולערבב היטב, להוסיף את השמנת
ולבדוק טעמים. להוריד מהאש ולהוסיף את הביצים תוך כדי עירבוב מהיר ואת הקמח/קורנפלור.
בתבנית בינונית, לשים על התחתית מעט מהרוטב ומעל לסדר עלי לזניה, מעל לצקת שכבה של רוטב שיכסה את כל העלים ומעל שכבת גבינה צהובה, לסדר שוב שכבת עלי לזניה רוטב וגבינה, ושכבה אחרונה של עלים ומעליהם את שארית הרוטב והגבינה צהובה.
מכסים בנייר כסף ואופים בחום בינוני 180 מעלות כ25
דקות.
על פי
המתכון של ניקי ב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה