1/2 כוס חלב
1 כף סוכר
1/4 כפית מלח
1 ביצה
2 כפות קמח
בסיר קטן מחממים את החלב
בכוס מתפיחים שמרים עם חלב פושר+1 כף סוכר+1/4 כפית מלח
כשהשמרים נמסים מוסיפים קמח (אפשר להוסיף עוד קצת חלב חם\)
מערבבים ומוסיפים מרגרינה מומסת
מערבבים ומתפיחים 1/2 2 שעות מכוסה במגבת.
כשהבצק תופח לערבב ולהתפיח עוד 1 שעה (בשלב זה ניתן להקפיא)
מוציאים מהקמח, עושים באגט וחותכים ל 12 חתיכות
שמים בתבנית משומנת ומתפיחים 1/2 שעה
לחמם 2
ס"מ שמן ולטגן את הסופגניות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה