יום שבת, 21 במאי 2016

סופגניות של טניה



1/2 כוס חלב

10 גרם שמרים

1 כף סוכר

1/4 כפית מלח

1 ביצה

2 כפות קמח

50 גרם מרגרינה מומסת

 

בסיר קטן מחממים את החלב

בכוס מתפיחים שמרים עם חלב פושר+1 כף סוכר+1/4 כפית מלח

כשהשמרים נמסים מוסיפים קמח (אפשר להוסיף עוד קצת חלב חם\)

מערבבים ומוסיפים מרגרינה מומסת

מערבבים ומתפיחים 1/2 2 שעות מכוסה במגבת.

כשהבצק תופח לערבב ולהתפיח עוד 1 שעה (בשלב זה ניתן להקפיא)

מוציאים מהקמח, עושים באגט וחותכים ל 12 חתיכות

שמים בתבנית משומנת ומתפיחים 1/2 שעה

לחמם 2 ס"מ שמן ולטגן את הסופגניות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה