16 עלי לזניה
6 שיני שום קצוצות
2 כפות רסק עגבניות
1 בצל קצוץ
2 כפות שמן זית
1 שמנת מתוקה 250 מ"ל
1 כפית סוכר
מלח, פלפל לפי הטעם
אורגנו
הכנה:
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-170
מעלות.
2. משמנים סיר עמוק ומטגנים
את הפטריות על להבה גדולה תוך כדי ערבוב
עד שכל הנוזלים מתאדים.
3. מוסיפים את שמן הזית,
הבצל, השום ומקפיצים כ-2 דקות נוספות.
4. מוסיפים את העגבניות,
מביאים לרתיחה. תוך כדי ערבוב, מוסיפים את רסק העגבניות, הסוכר, המלח, הפלפל
והאורגנו לפי הטעם.
5. מוסיפים את השמנת המתוקה
ומבשלים עוד כ-2-3 דקות על להבה נמוכה.
6. משמנים תבנית חסינת אש
ומרכיבים הלזניה מפזרים את הגבינה המגוררת
מעל.
7 . אופים בתנור למשך 25-30 דק.מכוסה בנייר כסף, להוריד נייר
כסף 10 דקות לפני סיום האפייה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה