חומרים:
6 ביצים
1 כוס סוכר
100 גרם אגוזים טחונים
100 גרם שוקולד מריר מגורר
2 כפות קמח מצה
6 ביצים
1 כוס סוכר
100 גרם אגוזים טחונים
100 גרם שוקולד מריר מגורר
2 כפות קמח מצה
תבנית 26 ולא יותר קטנה !
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
להוסיף
חלמונים אחד אחד תוך כדי הקצפה,
לערבב חומרים יבשים ולהוסיף לאט לאט לתוך
התערובת.
לאפות כשעה/או פחות בחום בינוני, לתת לעוגה
להתקרר בתוך התנור.
לצפות בציפוי שוקולד (גנאש)- מיכל שמנת + 100 גרם שוקולד מריר
להרתיח שמנת. להוסיף שוקולד כ 100-150 גרם . להמיס ולערבב תוך כדי בישול כ שתי דקות
נוספות. לקרר מעט מאד ולשפוך על העוגה
שבתוך התבנית.
להרתיח שמנת. להוסיף שוקולד כ 100-
להכניס למקרר למספר שעות כדי שהציפוי יתקשה
מעט.
מקור: בן עמי שביט
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה