2-3 סלק טרי
חתוך לקוביות קטנות
צרור כוסברה
קצוצה
50-100 גרם חמוציות
קצוצות דק
רוטב:
6 כפות
שמן זית
3-4 שיני
שום
לימון
סחוט
להגשה:
גרעיני
חמניה קלוים קלות במחבת
גרעיני
דלעת קלויים קלות במחבת
שומשום
חותכים
סלק, כוסברה וחמוציות. מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים מעל. עדיף להכין יום קודם
לספיגת טעמים.
קולים
גרעיני חמניה ודלעת. מוסיפים כולל השומשום
מייד לפני ההגשה.
לשמור
בקירור
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה