100 גרם אווז מעושן, חתוך לפרוסות דקות
וקטנות
1 בצל גדול חתוך דק
2 כפות שמן זית
1 שמנת רגילה (או שמנת צמחית)
מלח
פלפל שחור גרוס גס
קורט אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מבשלים 500 גרם פסטה אל דנטה (שלא תהיה רכה מדי) ומסננים.
1. מטגנים במחבת את פרוסות האווז בשמן עם
הבצל עד שהן משחימות כמעט.
2. מוסיפים למחבת את השמנת, המוסקט המלח
והפלפל ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה.
3. מוסיפים למחבת את הפסטה שבושלה זה עתה,
בוחשים ומכבים את האש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה