יום שבת, 11 ביוני 2016

סמבוסק תפוחי אדמה


בצק:

3 כפות שמן

2 כפות סוכר

2.5 כוסות קמח לבן

1 כף שמרים יבשים

1 כפית מלח

1 כוס מים פושרים

 

לשים היטב את החומרים כ 10 דקות ידנית או במיקסר. מתפיחים פעמיים להכפלת הנפח.

מרדדים לעובי 1/2 סמ וקורצים עיגולים. ממלאים בכפית גדושה של מלית וסוגרים.

ניתן למרוח שמן ולפזר שומשום.

מחממים תנור לחום בינוני ואופים כחצי שעה עד להזהבה.

ניתן ליצור סמבוסק או רולדות.

 

 

מילוי תפוחי אדמה:

4 תפוי אדמה

3 בצלים

מלח

פלפל

 

מבשלים את תפוחי אדמה ומועכים.

קוצצים בצל ומטגנים להזהבה. מערבבים עם תפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל.

 

 מקור: כרמית
 

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה