בצק:
3 כפות שמן
2 כפות סוכר
2.5 כוסות קמח לבן
1 כף שמרים יבשים
1 כפית מלח
1 כוס מים פושרים
לשים היטב את החומרים כ 10 דקות ידנית או במיקסר. מתפיחים פעמיים
להכפלת הנפח.
מרדדים לעובי 1/2 סמ וקורצים עיגולים. ממלאים בכפית גדושה של מלית
וסוגרים.
ניתן למרוח שמן ולפזר שומשום.
מחממים תנור לחום בינוני ואופים כחצי שעה עד להזהבה.
ניתן ליצור סמבוסק או רולדות.
מילוי תפוחי אדמה:
4 תפוי אדמה
3 בצלים
מלח
פלפל
מבשלים את תפוחי אדמה ומועכים.
קוצצים בצל ומטגנים להזהבה. מערבבים עם תפוחי האדמה ומתבלים במלח
ופלפל.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה