בצק:
3 כפות
שמן
2 כפות
סוכר
2.5
כוסות קמח לבן
1 כף
שמרים יבשים
1 כפית
מלח
1 כוס
מים פושרים
לשים
היטב את החומרים כ 10 דקות ידנית או במיקסר. מתפיחים פעמיים להכפלת הנפח.
מרדדים
לעובי 1/2 סמ וקורצים עיגולים. ממלאים בכפית גדושה של מלית וסוגרים.
ניתן
למרוח ביצה ולפזר שומשום.
מחממים
תנור לחום בינוני ואופים כחצי שעה עד להזהבה.
ניתן
ליצור סמבוסק או רולדות.
מילוי
גבינות:
250 גרם
גבינה בולגרית
250 גרם
גבינה לבנה
מלח
פלפל
1 ביצה
מערבבים
יחד את חומרי המלית וממלאים כפית גדושה בכל סמבוסק.ת
מקור: כרמי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה