יום שבת, 11 ביוני 2016

סמבוסק גבינה



בצק:

3 כפות שמן

2 כפות סוכר

2.5 כוסות קמח לבן

1 כף שמרים יבשים

1 כפית מלח

1 כוס מים פושרים

 

לשים היטב את החומרים כ 10 דקות ידנית או במיקסר. מתפיחים פעמיים להכפלת הנפח.

מרדדים לעובי 1/2 סמ וקורצים עיגולים. ממלאים בכפית גדושה של מלית וסוגרים.

ניתן למרוח ביצה ולפזר שומשום.

מחממים תנור לחום בינוני ואופים כחצי שעה עד להזהבה.

ניתן ליצור סמבוסק או רולדות.

 

מילוי גבינות:

250 גרם גבינה בולגרית

250 גרם גבינה לבנה

מלח

פלפל

1 ביצה

מערבבים יחד את חומרי המלית וממלאים כפית גדושה בכל סמבוסק.ת
 
מקור: כרמי

 

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה