יום ראשון, 30 באוקטובר 2016

עוגיות ממרח שוקולד ב 3 מרכיבים



(כ 20 עוגיות בינוניות)
 
4 כפות קמח תופח
1 ביצה
4 כפות  גדושות ממרח שוקולד/ נוטלה
                                                                            
תוספות: חופן שוקולד צ'יפס לבן /מריר,/ אגוזים (לא חובה).
 
 
אופן ההכנה:
לערבב יחד את כל החומרים. להוסיף תוספות עם רוצים
כדאי לקרר מעט את העיסה על מנת שלא תהיה נוזלית מדי.
לחמם תנור ל 180 מעלות.
להניח על נייר אפיה משומן קלות ברווחים גדולים (העוגיות מתרחבות).
כשהתנור חם לאפות 8 דקות. לא להשאיר יותר מזה. בגמר האפייה העוגיות עדיין רכות מאד מאד ונדבקות לנייר האפיה. להוציא את המגש לקרור מחוץ לתנור.
אחרי חצי שעה העוגיות מתקשות ונוצר מרקם מיוחד מעל העוגיה.
 
 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה