4 תפוחי אדמה שריככנו מראש (חצי בישול)
1/4 כוס שמן זית
2 כפות שמן זית
2 כפות פירורי לחם
כפית פפריקה
פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס שמן זית
2 כפות שמן זית
2 כפות פירורי לחם
כפית פפריקה
פטרוזיליה קצוצה
א.
מרק
כמון
כמון
מלח
גס
פש"ג
(פלפל שחור גרוס)
הכנה:.
לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות. לערבב את שאר המצרכים (חוץ מ 2 כפות שמן זית), לצפות את תפוחי האדמה מכל הכיוונים. לסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית. להוסיף לרוטב שנשאר בקערה 2 כפות שמן זית לערבב. ליצוק בעזרת כף את שארית הרוטב על התפוחי אדמה. בסביבות 30 דקות בתנור.
הערות:
לא לערבב את תפוחי האדמה שהם בתנור
הכנה:.
לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות. לערבב את שאר המצרכים (חוץ מ 2 כפות שמן זית), לצפות את תפוחי האדמה מכל הכיוונים. לסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית. להוסיף לרוטב שנשאר בקערה 2 כפות שמן זית לערבב. ליצוק בעזרת כף את שארית הרוטב על התפוחי אדמה. בסביבות 30 דקות בתנור.
הערות:
לא לערבב את תפוחי האדמה שהם בתנור
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה