יום שבת, 29 באוקטובר 2016

טורטיות ממולאות גבינות



8 עלי טורטיות (1 חבילה)
 
מילוי:
250 גרם גבינה לבנה (השתמשתי בגבינת שמנת זיתים)
גבינה מלוחה רכה
פלפלים / חצילים קלויים בתנור
עלי חסה שטופים
 
אופן ההכנה:
כל טורטייה מורחים בגבינת שמנת בשכבה לא עבה ולא עד השוליים
ב1/3 הראשון מסדרים חתיכות של פלפלים קלויים או חצילים
מניחים מעל עלה חסה ומפזרים חתיכות גבינה  מלוחה.
מגלגלים מהכיוון שעליו שמנו את התוספות כלפי הצד הריק.
מורחים בשוליים גבינה לבנה על מנת שידבק.
מחלקים את הטורטייה ל 2 או 3 חלקים בעזרת סכין  (לא למעוך בחיתוך)
להניח כשה "תפר" כלפי מטה.
ניתן לשמור בקירור עד ההגשה.
 
הערה: ניתן לגוון בתוספות לפי החשק.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה