3/4 כוס סוכר
3/4 כוס דחוסה סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
1 ביציה
1 חלמון
2/14 כוסות קמח
1/3 כוס קקאו
1/4 כפית מלח
1 כפית סודה לשתיה
1 כוס שוקולד צ'יפס
1 כוס סוכריות עדשים
מחממים תנור ל-180 מעלות
מקציפים במיקסר חמאה עם שני סוגי סוכר ותמצית וניל על לקבלת תערובת קרמית.
מוסיפים ביצה וחלמון ומקציפים עד שהם נבלעים בתערובת.
מנפים יחד קמח, קקאו, מלח ואבקת סודה לשתייה ומוסיפים לתערובת יחד עם השוקולד ציפס. מערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד.
בידיים רטובות צרים מהבצק כדורים בקוטר 4-
מניחים את הכדורים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים אותם. נועצים בכל עיגול 5-6 עדשים.
אופים 10-12 דקות, או עד שהעוגיות שטוחות ויציבות למגע בשוליים. מצננם ומאחסנים בכלי אטום בטמפ' החדר.
מקור המתכון: ספר השוקולד על השולחן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה