1 כרובית
1 בצל לבן
מלח
חצי צרור פטרוזיליה
2 שיני שום
100 גרם גבינה מלוחה
50 גרם גבינה צהובה (לייט)
2 ביצים
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל
כמון
כורכום
לבשל כרובית עם חומץ להרתחה על מנת לנקות אותה.
לגרר גס כרובית ובצל.
להוסיף כפית מלח ולהניח בקערה 15 דקות. לסחוט היטב.
להוסיף פטרוזיליה קצוצה, שום, גבינה מלוחה, גבינה צהובה, ביצים שמן ותבלינים.
מחלקים ל 15 כדורים ומשטחים דק על נייר אפיה.
אופים כ 40 דקות בחום 200 מעלות או עד להשחמה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה