1 בצל בינוני חתוך קטן קטן (או בצל מטוגן יבש – 40 גרם)
3 כוסות קמח
3 כפיות סוכר
1/2 שקית א.אפיה
1 כפית מלח
פלפל שחור גרוס
100 גרם מרגרינה או חמאה
3 כפות שמן
1 ביצה + 2 חלמונים
לטגן את הבצל בשמן
לערבב את כל החומרים היבשים + מרגרינה+ שמן+ בצל + ביצה שלמה ו-2 חלמונים
אם הבצק יבש להוסיף 8 – 6 כפות חלב
ליצור
עוגיות עגולות או לרדד על נייר אפיה ולחתוך לריבועים.
להמליח את החלבונים שנשארו ,ולמרוח את העוגיות. ניתן
לפזר קצח/ שומשום.
לאפות בחום 190 להזהבה..
מקור:אלדד או יגאל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה