יום ראשון, 30 באוקטובר 2016

מאפינס שוקולד עסיסיים פרווה



ל 2 אינגליש קייק גדולים או כ 30 מאפינס
 
21/2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
2/3 כוס קקאו
1/3 כוס שוקולית
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
3 ביצים
1 כוס שמן
2 כוסות מים
2 שקיות וניל+כף תמצית וניל
 
לציפוי:
4 כפות ממרח שוקולד(בערך כוס) מדולל במעט מים רותחים
 
 
אופן ההכנה 
 
מכינים את העוגה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה.
 
בקערה נפרדת טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל ותמצית וניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה.
מוזגים ל-2 תבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים כ-35-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים. 
או אופים מאפינס, רצוי להוציא מהאפייה אחרי 30 דקות כדי שיישארו לחים
 
 ציפוי:
מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים
עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.
 
מקור: קרין גורן
 
 
 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה