האהבה למטבח החלה בילדותי, כשראיתי את סבתותי (ז"ל) אופות ומבשלות. אביא כאן את המתכונים שהצלחתי לדלות ולתרגם מרומנית ממחברותיהן, בעזרת הורי. עוד מקור למתכונים מצויינים הוא אימי, אחותי, חמותי, חברותיי וכמובן ישנם המתכונים המעולים שליקטתי במשך השנים מפורומי האוכל השונים והבלוגים הנפלאים. התודה לכל היוצרים המוכשרים להם אתן קרדיט בסוף כל מתכון. בתאבון לכולנו.
מתכונים נוספים שטרם הספקתי להעביר נמצאים בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/blogs/userblog/ruvinsky
יום שבת, 29 באוקטובר 2016
פירה
פירה פרווה 5 תפוחי אדמה מבושלים במים עם 2 כפות אבקת מרק בצל ו 2 כפות אבקת מרק פטריות מועכים את תפוחי האדמה יחד עם מעט מהנוזלים למחית חלקה, מוסיפים מלח ופלפל ואוכלים בתאבון. לפעמים הכי פשוט הוא הכי טעים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה