יום שני, 31 באוקטובר 2016

עוגיות פקאן לימון




מצרכים:
חצי כוס חמאה (100 גר' מומסת במיקרו)
1 כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית אבקת אפיה
2 כוסות קמח מנופה
1 כפית גרידת לימון (אני שמה 2-3 כפות)
1 כפית מיץ לימון (אני שמה 2 כפיות)
קורט מלח
1 כוס אגוזי פקאן טחונים לחתיכות קטנות

אופן ההכנה:
מערבבים הכל לקבלת בצק אחיד (רצוי לערבב יחד את כל החומרים היבשים ובנפרד את היתר ואז לאחד בין 2 התערובות).

מכינים 3 גלילים ועוטפים בנילון נצמד כמו סוכריה. להשתדל לעבד כמה שפחות כדי לא לאבד מהפריכות.

מכניסים לפריזר לשעה לפחות.

מוציאים, פורסים עוגיות בעובי כ-0.5 ס"מ ואופים, כ-18 דקות ב-180 מעלות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה