מצרכים:
חצי כוס חמאה (100 גר' מומסת במיקרו)
1 כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית אבקת אפיה
2 כוסות קמח מנופה
1 כפית גרידת לימון (אני שמה 2-3 כפות)
1 כפית מיץ לימון (אני שמה 2 כפיות)
קורט מלח
1 כוס אגוזי פקאן טחונים לחתיכות קטנות
אופן ההכנה:
מערבבים הכל לקבלת בצק אחיד (רצוי לערבב יחד את כל החומרים היבשים ובנפרד את היתר ואז לאחד בין 2 התערובות).
מכינים 3 גלילים ועוטפים בנילון נצמד כמו סוכריה. להשתדל לעבד כמה שפחות כדי לא לאבד מהפריכות.
מכניסים לפריזר לשעה לפחות.
מוציאים, פורסים עוגיות בעובי כ-0.5 ס"מ ואופים, כ-18 דקות ב-180 מעלות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה