6 חלבונים
כוס ורבע סוכר
2 סוכר וניל
להקציף הכול ביחד
מוסיפים 6 חלמונים
3 כפות קורנפלור
3 כפות פודינג וניל (אבקה)
500 ג´ גבינה לבנה 9%
250 ג´ גבינה לבנה 5%
כוס ורבע סוכר
2 סוכר וניל
להקציף הכול ביחד
מוסיפים 6 חלמונים
3 כפות קורנפלור
3 כפות פודינג וניל (אבקה)
500 ג´ גבינה לבנה 9%
250 ג´ גבינה לבנה 5%
אופן ההכנהL
לערבב הכול יחד
לשים בתבנית עגולה משומנת
אופים בתבנית כאשר מסביב 2-3 כוסות מים רותחים
אופים בחום 160 ל-40 דקות.
כשהעוגה מתקררת פורסים תותים ומניחים מעליה, מכינים ג´לי תות לפי הוראות ההכנה שעל הקופסא ושופכים מעל.
לתת לעוגה להתקרר במקרר ובתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה