יום רביעי, 26 באוקטובר 2016

עוגת גבינה תותים וג'לי


 
 
6  חלבונים
כוס ורבע סוכר
2 סוכר וניל
להקציף הכול ביחד
מוסיפים 6 חלמונים
3 כפות קורנפלור
3 כפות פודינג וניל (אבקה)
500 ג´ גבינה לבנה 9%
250 ג´ גבינה לבנה 5%

אופן ההכנהL

לערבב הכול יחד
לשים בתבנית עגולה משומנת
אופים בתבנית כאשר מסביב 2-3 כוסות מים רותחים
אופים בחום 160 ל-40 דקות.

כשהעוגה מתקררת פורסים תותים ומניחים מעליה, מכינים ג´לי תות לפי הוראות ההכנה שעל הקופסא ושופכים מעל.
לתת לעוגה להתקרר במקרר ובתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה