1 ק"ג בצק עלים מופשר
6 תפוחי
אדמה מבושלים
3 בצלים
גדולים חתוכים ומטוגנים
מלח
פלפל
2 ביצים
אופן
ההכנה:
מועכים
היטב את תפוחי האשמה המבושלים. מוסיפים בצל מטוגן ביצים מלח ופלפל ומערבבים.
מחלקים
את הבצק ל 4 מלבנים.
על כל
מלבן מערימים שורה של מלית פירה . מקפלים את שולי הבצק ברוחב המלבן על גבי המלית
שבמרכז
ומגלגלים וסוגרים כרולדה.
מניחים
כשהחלק ה"תפור" למטה. מורחים ביצה טרופה מפזרים מעט שומשום.
חורצים
בבצק סימני חיתוך עם סכין חדה (מאפשר חיתוך קל לאחר האפייה ושומר שלא יהיו סדקים
בבצק).
אופים
בתנור שחומם ל 180 מעלות עד להזהבה.
מגישים
חם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה