1/2 ק"ג קמח
1/4 כוס שמן
3 כפות סוכר
1/2 כף מלח
1 כפות שמרים יבשים
כ- 1 כוס מים פושרים (להוסיף את המים לפי הצורך)
או: עיגולי מלאווח
אופן ההכנה
לשים כל המצרכים לבצק אחיד ונוח ללישה מתפיחים עד הכפלת הנפח כשעה
מרדדים לעלה צר וארוך בעובי של 3-4 מ"מ,
ומורחים רוטב לפיצה: רסק עגבניות+אורגנו+מלח+פלפל+שום כתוש.
מורחים את הרוטב ומשאירים שוליים של 1 ס"מ.
מפזרים גבינה צהובה ותוספות ומגלגלים לרולדה. מהדקים היטב את הגליל וסוגרים טוב.
חותכים לרצועות של 1.5 ס"מ ומעמידים אותם כפרחים על נייר אפיה
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות עד להזהבה.
הערה: מחצי קילו קמח יוצאים כ35 שושנים.
מקור הבצק: קיצי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה