המצרכים:
חבילה של קילו בצק עלים מגולגל.
שמים בקערה גדולה:
6-8 בצלים גדולים חתוכים דק לא
מטוגנים
2 ביצים טריות טרופות במזלג
3 ביצים קשות מגוררות על מגררת
גסה
חצי כוס קמח רגיל
מלח פלפל
מערבבים ומחלקים את המלית ל-3
אופן הכנה:
לרדד עלה בגודל 27X 33
את המלית לערוך באמצע העלה בכמות נכבדה.
לכסות את המלית בבצק, פעם מצד
אחד ואחר כך מהצד השני.
להכין כרוכית סגורה. להדק את
הקצוות.
להניח בתבנית על ניר אפיה כש"התפר"
כלפי מטה
סה"כ מכינים 3 כרוכיות .
לחתוך למנות לפני האפיה לפחות 1/2 מגובה הכרוכית.
לאפות בחום 180 מעלות עד שישחים. כ-35 דקות.
ניתן להקפיא, ולהוציא רק את הכמות
הרצויה לחימום
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה